Разбирам истерията, в която се намира лицето Терзиев и неговия

...
Разбирам истерията, в която се намира лицето Терзиев и неговия
Коментари Харесай

Григорова бясна: Василе, въоръжената ти охрана не може да те спаси! Не може да си 4 години в отпуск…

„ Разбирам нервността, в която се намира лицето Терзиев и неговия ПР екип. Разбирам безпомощността му, когато се среща челно с действителността, в която не може да размаха пръст и да разпореди всички чиновници във компанията му да се строят и да се смеят на вицовете му. Но до момента в който в акцията можеше да се скрие от спор, в този момент би трябвало да осъзнае, че не може 4 години да е в отпуск “. Това написа във фейсбук общинската съветничка от „ Българска социалистическа партия за България “ Ваня Григорова в отговор на статус на кмета на София Васил Терзиев.
Повод за разногласието във фейсбук сред двамата е изявлението на Григорова пред bTV. Терзиев я упрекна в три неистини.
„ Г-н Терзиев – понастоящем кмет на София, нощес е изписал куп лъжи за да манипулира (за следващ път) обществото “.
1. В моето изявление в „ Лице в лице “ разясних ФАКТА, че в бюджета на Следствен отдел към окръжна прокуратура не са заложени средствата от държавния бюджет за градския превоз. Това ясно може да се види в извадката от файла за разноските, която прикрепвам тук. Средствата от държавния бюджет се заприходяват на реда на ЦГМ – вижда се по какъв начин от 90 млн. за 2023 година те падат на 650 хиляди лева за 2024 година Обещанията им да усилят заплатите на транспортните служащи даже с мизерните 15% с нереалистично нарастване на приходите от билети и карти даже не засегнах “, изяснява Григорова.
“ За предходната година разноските на Столична библиотека по доклад са над 3,8 млн. лева В плана на бюджет на Терзиев са заложени по-малко от 3,7 млн. лева За сметка на това ДРАСТИЧНО са увеличени средствата за така наречен „ Топлоцентрала “ – по бюджет 2023 година тази бетонна постройка за Неправителствени организации интензивности, издигната В ПАРКА, е разполагала с 645 хиляди лева Изхарчила е двойно повече – над 1,3 млн. лева И в този момент в бюджет 2024 година са заложени съвсем 1,2 млн. лева За Столична библиотека ПАРИ НЯМА, само че за Неправителствени организации интензивности – двойно по-високи средства. Така се отглежда клиентела “, написа още тя.
„ Терзиев или по-скоро неговите ПР-и са написали следното по мой адрес: „ Внушенията за 15 „ изчезнали “ флашки и въздействието им върху изборния резултат не са правилни. “ Не, уважаеми съграждани, не го споделям аз, написано е в експертизата по делото, което водим, с цел да се ревизира до каква степен волята на гласоподавателите е отразена в крайните резултати. Прилагам извадка от експертизата. Всъщност не са тествани 16 флашки, едната не е била в ЦИК и е донесена по-късно, за мен неразбираемо за какво “, написа още тя.
Григорова напомня, че ръководството е в техни ръце. „ Терзиев е лицето, което беше ИНСТАЛИРАНО на кметския стол, само че същото лице упреква мен в оказване на напън върху съда. Защо? Защото разясня ДОКАЗАНИ обстоятелства за изчезнали флаш памети, които следва да са част от изборната документи. Данните от които трябваше да се сравнят с крайните публично оповестени резултати. Но няма да се сравнят, тъй като ги няма! “, изяснява Григорова.
„ Въоръжената защита може да го пази от мислени нападатели в СУ, само че не може да го защищити от разискване на несъответстващите му дейности и управническа беззащитност “, написа още тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР