Разбирам го Кирил, ама толкова ли няма един човек в

...
Разбирам го Кирил, ама толкова ли няма един човек в
Коментари Харесай

Разбирам го Кирил, ама толкова ли няма един човек в тая „промяна“, който да се интересува от истината?!

Разбирам го Кирил, но толкоз ли няма един човек в тая „ смяна “, който да се интересува от истината?! Това пита в собствен коментар Делян Добрев.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Следя отдалечено хвалбите на „ смяната “ от последните дни и не мога да се нарадвам… Всичко е цъфнало и вързало! Най-много се впечатлих от това по какъв начин за пръв път, с помощта на „ Продължаваме промяната “ се обърнал тренда и раждаемостта скочила! Представяте ли си?!

Отворих статистиката и какво да видя?! Новородените през 2023 година са по-малко от която и да е година преди този момент в най-новата история на България. Отрицателен връх! За пръв път новородените падат под 50 000 (точно 49 610 през 2023).

Как може да лъжат по този възмутителен метод даже за човешкия живот?

После се сещам, че Лена роди през 2023 и това събитие може да се е сторило толкоз позитивно на Кирил Петков, че да му се е объркала вътрешната статистика. Разбирам го Кирил и не го обвинявам, но толкоз ли няма един човек в тая „ смяна “, който да се интересува от истината?! Да ме простят, но всичките са в матрицата. И желаят и ние да влезем в нея.

Пазете си разсъдъка, скъпи другари! Особено с наближаването на изборите!

P. S. До Кирил Петков и цялата Политическа партия: Ако не ми вярвате, Лена може да „ чукне “ в гугъл – новородени през 2023 и да ви опише.

P. S. S. Не се майтапя макар, че е първи април. Единственият подбив е алчността ви за власт и некомпетентността ви… Дано тази неприятна смешка свърши по-бързо.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

А ето какво демонстрира статистиката:

Броят на новородените деца през последните 10 години е понижен с към 10 000. Това демонстрират данните на Националния статистически институт. Според информацията през 2017 година родените бебета в български лечебни заведения са били близо 65 000. През 2020 година те са малко под 60 000, а за предходната година са едвам 49 610. На този декор, броят на абортите у нас постепенно понижава – през 2019 година те са били малко над 20 000, а през предходната под 18 000. Това демонстрира анализът на „ Индекс на лечебните заведения ”.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР