Разбира се церемонията по връчването на Оскарите събра звездите от

...
Разбира се церемонията по връчването на Оскарите събра звездите от
Коментари Харесай

Разврат: Бременната Риана заголи дупе на Оскарите СНИМКИ

Разбира се церемонията по връчването на Оскарите събра звездите от целия свят на едно място. Една от най-обсъжданите такива бе точно бременната Ариана, която чака второто си дете.

Тя даже още при първата си бременност си навличаше гнева на моралистите поради разголените и прояви. Този път тя още веднъж не изневери на стила си и предизвика феновете с много запаметяващ се тоалет.

Барбадоската хубавица незабавно съумя да прикове погледите върху нея с появяването й на аления килим, а критиците евентуално ще я разискват още доста време.

Облеклото й бе формирано от кожа и съвсем транспарантна материя. Кожената й пола бе с много цепки, които минаха през цялото й дупе. Големият й стомах също бе акцент и облеклото бе особено подбрано, с цел да го подчертае.

Прическата й релативно семпла, а съгласно някои критици има аналогия с гнездо.

Появата й по този метод раздели на 2 почитателите – едните сметнаха, че това не е обикновено, а други я опазиха, че изборът по какъв начин да се демонстрира си е неин.

Смуглата певица към този момент е в 6-тия месеци скоро ще още веднъж ще стане майка.

Състоянието на израсналата в Бриджтаун, Барбадос певица и актриса по оценка на Форбс е към 1.7 милиарда $. Тя е носителка на голям брой награди, измежду които Грами, People's choice awards, Teen Choice Awards, награди на MTV и доста други.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Оскари червен килим Риана скандал облекло певица new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР