Разбира се, никой няма да направи юридически документ, в който

...
Разбира се, никой няма да направи юридически документ, в който
Коментари Харесай

Опитва ли някой да легализира педофилията?

Разбира се, никой няма да направи юридически документ, в който да каже "от на следващия ден педофилията е позволена, инцестът е позволен ". Няма естествен човек в света, който да го направи. Тези кръгове обаче, които интензивно натискат да променим метода, по който мислим, да променим метода си на общество, да вкараме трети, пети, двадесети пол единствено и единствено да вземат още някой лев от някой грант. Те по всевъзможен метод се пробват да прокарат хрумвания, които нямат нищо общо със смисъла на това, за което приказваме. Такъв е образецът с Истанбулската спогодба. Това сподели в студиото на ФАКТИ депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди по отношение на позицията на партията по възможни прекласификации на диагнозите на СЗО, касаещи педофилията.

"С понижаването на класификацията на това психическо разтройство се отваря вратата към спор за това, че щом това не е толкоз неприятно, в един миг то може да бъде и положително. Исканията за гей бракове, парадите, по някакъв метод се понижава "тежестта " на това да си педофил. Всички тези неща водят до едно и също - либерализация в мисленето на хората и да бъде унищожено обичайното християнско семейство. Крайната либерализация на обществото не е нещо, което ние от Вътрешна македонска революционна организация ще позволим с лека ръка да се случи ", разяснява Сиди.

По каква опция на Истанбулската спогодба работи Народното събрание, какви са прогнозите за вота на съмнение, какво мисли депутатът за предлагането на Българска социалистическа партия Народното събрание да не излиза във почивка и още за проблемите в сигурността, гледайте във видеото:

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР