Разбира се, ние никога не сме отказвали тази отговорност и

...
Разбира се, ние никога не сме отказвали тази отговорност и
Коментари Харесай

Костадинов убеден, че Възраждане няма да получи третия мандат

„ Разбира се, ние в никакъв случай не сме отказвали тази отговорност и сме подготвени със състав на кабинет “ - по този начин водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов отговори в коридорите на Народното събрание пред публицисти дали партията е подготвена да получи третия изследователски мандат за сформиране на кабинет.

" Аз съм сигурен обаче, че мандат няма да получим, тъй като " Възраждане " е единствената политическа мощ в България, която е отвън вашингтонския консенсус “, добави той.

Костадинов още веднъж сподели, че единственият кабинет, който " Възраждане " ще поддържа, е с техен личен мандат. Той уточни, че няма по какъв начин неговата партия да поддържа мандат на ГЕРБ-СДС, само че при покана ще отиде на диалози с групировката. Според Костадинов " Продължаваме Промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) в създалата се обстановка нямат потребен ход.

Ние ще приказваме с всеки, който ни предложения, уточни той.

След като през вчерашния ден от ПП-ДБ показаха собствен проектокабинет и обявиха, че по персоналния състав няма да договарят с ГЕРБ-СДС, през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи пред публицисти в Народното събрание, че повече тематиката за присъединяване на ГЕРБ в кабинет на ПП-ДБ няма да се повдига. Съпредседателят на Политическа партия Асен Василев уточни пред медиите в Народното събрание, че в случай че се стигне до втори мандат, групировката ще приказва с всички политически сили за поддръжка.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР