Разбира се липсата на адекватно образование ще си каже тежката

...
Разбира се липсата на адекватно образование ще си каже тежката
Коментари Харесай

Маргинали без образование и професия ще коват закони в 49-то НС

Разбира се неналичието на съответно обучение ще си каже тежката дума, а както постоянно, най-потърпевши от това ще са всички тези, изпратили ги да коват закони и да вземат решение съдбините на страната. Преглед на новоизлюпените депутати сочи, че най-ексцентричните представители са излъчени от „ Възраждане “. Очевидно там критерият е честност към вожда, а не обучение или професионален потенциал.

 

Звезделина Каравелова

Звезделина Каравелова е съвсем сигурната „ копейка “, която Несебър ще изпрати в Народното събрание. Макар до неотдавна в уеб страницата на Възраждане да нямаше и дума за нея, мнозина подозират, че тя няма приключен даже осми клас. Тя обаче натри носа на скептиците, показвайки тапия за приключено приблизително обучение през 2012 година, освен това в много зрелост – 21 години. Оказва се, че учебното заведение в Несебър, което е приключила, събира всички проблематични възпитаници от област Бургас, които напират за дипломи, макар че четат и пишат мъчно. Дори и тази непретенциозна школа Каравелова е приключила с триумф 4.28.

За сметка на това тя е оценена по достолепие на състезания за хубост, а преди да влезе в политиката, е била келнерка.

 

Николай Дренчев

И до момента в който в останалите страни се изисква от политиците, въпреки и импровизирано, стабилен учебен ценз и богата професионална биография, то в България сме повече от огромни либерали.

 

Друг подобен ослепителен образец е пловдивският таксиджия Емил Янков, повлечен на крилата на „ Възраждане “. След като стане депутат, цялостен един отрасъл ще има собствен представител в Народно събрание.

 

Янков твърди, че е икономист по обучение. Като транспортен специалист, индивидът си имал цели, по които ще работи в Народното събрание – да вземем за пример строителството на повече кръстовища на две равнища, с цел да се избегнат тапите в огромните градове. За момента обаче пловдивският почитател на Копейкин е прочут само като потенциал по лепене на плакати на неразрешени места. Запознати издават, че се натягал прекалено много на водача при всяка опция и явно това е дало резултат.

 

Димо Дренчев

Да не пропуснем да отбележим и обстоятелството, че в парламентарната група на Костадин Костадинов се е заформила цяла фамилна секта.

Подобно нещо не си е разрешавала даже Българска социалистическа партия, пък било то и в най-силните й години.

 

Димчо Димчев

Трима български патриоти и не по случайност възрожденци, сбъднаха фантазията си да се инсталират на жълтите павета – Николай Дренчев, Димо Дренчев и Димчо Димчев.

Началото на фамилния депутатски „ занаят “ е положено от Николай Дренчев, който минава за дясна ръка на Копейкин. Запознати настояват, че той е ревнив страж на изконните национални обичаи и заради тази причина се къпе единствено в неделя. Някогашната му специалност е била героична – водач на МИГ, а през днешния ден – елементарен продавач на щори.

 

Разбира се и ГЕРБ има с какво да се похвали откъм фамилни връзки. Така да вземем за пример Плевен праща в Народно събрание регионалният координатор на партията Валери Лачовски, който е брат на градоначалника на Кнежа – Илийчо Лачовски. Майка им Йорданка Лачовска пък е притежател на здравната лаборатория в общинската болница, на която Валери е пълномощник.

 

Даниел Александров

Да не пропуснем и някогашния герой Даниел Александров, който е извънредно скъп кадър за ГЕРБ и бе разгласен като съвсем сигурен народен представител незабавно след изборите. Тук е моментът да отбележим, че околните му се хвалели, че той е консултант на Бойко Борисов, и постоянно ритали мачлета дружно.

Разбира се за жалост това надалеч не са единствените калинки, набутани по един или различен метод в новия парламент.

 

Несъмнено на човек може да му се завие свят от роднински връзки!

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР