„Разбира се, имаше министри, които стояха стабилно – Янаки Стоилов,

...
„Разбира се, имаше министри, които стояха стабилно – Янаки Стоилов,
Коментари Харесай

Георги Първанов: В служебния кабинет имаше министри, които стояха стабилно - Стоилов, Донев

„ Разбира се, имаше министри, които стояха устойчиво – Янаки Стоилов, Гълъб Донев”, съобщи Първанов. И добави, че той поддържа провеждането на цялостна проверка, само че не с тясно политически цели.

Първанов разяснява и идния президентски избор. Според него Радев влиза в борбата за идващия мандат със „ солидна преднина”. Но изходът от битката за поста зависела от това какъв брой и какви ще бъдат неговите съперници.

„ Всеки, които влиза в акция, до момента в който е на власт, разполага с изборна зестра. Тя се състои от няколко % преднина, лостовете на държавното ръководство и тежестта на наследството, което оставя. А президентът особено би трябвало да е човек, който да хваща окото”, съобщи Първанов.

Според него в актуалната комплицирана обстановка никоя власт на се оправя добре сега – нито президентството, нито държавното управление, нито Народното събрание.

„ Стигна се до обстановки, за които хората споделят, че това си е жив срам. Депутатите даже задълбочиха рецесията. Радев пък зае релативно пасивна позиция – не се набърка в договарянията. Трябваше да се направи нещо, с цел да се подтиква разговорът. Поводи за това има доста – COVID-19, националната сигурност”, съобщи Първанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР