Разбеснял се слон е убил най-малко 16 селяни през последните

...
Разбеснял се слон е убил най-малко 16 селяни през последните
Коментари Харесай

Беснеещ слон убил 16 селяни в Индия за два месеца

Разбеснял се слон е умъртвил минимум 16 селяни през последните два месеца в Централна Индия, откакто евентуално е бил изпъден от стадото си " за неприятно държание ", съобщи представител на дивата природа в четвъртък.

Мъжкият образец, който е на 15 или 16 години, се развихрил в племенния регион Сантал Паргана в щата Джаркханд още откогато е бил обособен от стадото от 22 слона. " Вероятно се е разгорещил и е бил изпъден заради неприятното си държание или полово съревнование с други мъжки, " сподели пред Агенция Франс Прес Сатиш Чандра Рай, районен горски чиновник.

" Проучваме държанието му и екип от 20 чиновници непрестанно се пробва да го наблюдава, тъй като нашият приоритет е да защитим животното. "
 Слон е чест посетител за вечеря на тайландско семейство (ВИДЕО) Слон е чест посетител за вечеря на тайландско семейство (ВИДЕО)
Някои фамилии, живеещи в джунглата, може да се опасяват от нещата, които се случват през нощта, само че за едно домакинство в Тайланд гле...

Слонът, който в този момент се стреми да се събере със стадото, е съумял да надхитри длъжностни лица със своята скорост на напредване и непредсказуемост.

Рай сподели, че слонът убива единствено хора, които инцидентно са му се изпречили на пътя, прекомерно са се доближили или които са се пробвали да го предизвикат и да снимат.

" Той не е влизал в къщи или съзнателно да атакува хора ", сподели Рай. " Искаме да забележим дали е признат назад в стадото. Ако не е, ще се потвърди, че е неприятно момче. "

Индия има към 30 000 диви азиатски слона - близо 60 % от общото диво население от тези колоси. През последните години има възходящи произшествия със слонове, убити от локалните поданици - и назад - доколкото хората протягат ръка от ден на ден на горските региони.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР