Разберете коя професия е най-неподходящата за вас според зодията ви.

...
Разберете коя професия е най-неподходящата за вас според зодията ви.
Коментари Харесай

Най-неподходящата професия за вас според зодията

Разберете коя специалност е най-неподходящата за вас съгласно зодията ви.
Овен
Поради вашата енергична и леко нападателна персона, би трябвало да изградите кариера, отговаряща на вашите потребности. Не търсете работа, която изисква прекомерно самообладание и пасивна роля, изключително в офисната работа.
Телец
 Топ 5 на най-доходоносните специалности Топ 5 на най-доходоносните специалности
Множество свободни работни места в областта на строителството, водачи на рейсове, ТИР-аджии... само че си стоят все по този начин незаети поради лип...
Вие сте упорити и продуктивни. Предпочитате непоклатимост и комфорт, когато става въпрос за работа. Работата в здравната област изисква време и самообладание, които не са вашата мощ.
Близнаци
Имате потребност от работа, която ви разрешава да се изразявате - публицист или създател на песни. Лекар и служител на реда са несъответствуващите специалности за вас.
Рак
Грижите се за другите и би трябвало да преминете към специалност, която ви разрешава да покажете своята угриженост към тях. Не се задоволявайте с позиция, която ви не разрешава да го вършиме - търговски представител или арбитър.
 Кои зодии са късметлии и кои – каръци? Кои зодии са късметлии и кои – каръци?
Не постоянно в живота всичко е ария и върви без спънки. Често пъти, когато нещо хубаво се изплъзне безусловно под носа ни, започваме да...
Лъв
Не бива да се спирате на длъжности, изискващи работа в екип. Длъжността търговски помощник не е подобаваща за вас. Имате потребност от нещо, което ще ви разреши да изразите себе си.
Дева
Позиция, фокусирана върху медицината и финансите, е най-хубавият избор за вас. Не се занимавайте с креативна работа, тъй като творчеството допуска един тип разстройство и безпорядък от мисли, ентусиазъм и независимост.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР