Райско кътче в северната част на Маями, Флорида, си избраха

...
Райско кътче в северната част на Маями, Флорида, си избраха
Коментари Харесай

Лолита разхожда Гришо с „Ролс-Ройс“ на романтична почивка във Флорида

Райско кътче в северната част на Маями, Флорида, си избраха за малко отмора първата ни ракета в мъжкия тенис Григор Димитров и приятелката му Лолита Османова.

За това се похвалиха младите влюбени в  социалните мрежи. Двамата се любуват на топло и слънчево време, панорама към океана, палми и всички нужни на българския състезател процедури за възобновяване му от болежките, които го настигнаха по време на Откритото състезание на Австралия по-рано този месец, писа „ БългарияДнес “.

Рускинята очевидно се усеща в свои води в Маями, тъй като под своя фотография от петзвездния хотелски комплекс „ Сейнт Реджис Бол Харбър ” написа: „ У дома ”. След това издаде в обществените мрежи и по какъв начин с обичания й мъж ще се придвижват в Америка. Милионерската наследница снима черния „ Ролс-Ройс “, очевидно благосъстоятелност на нейното семейство, добавяйки думите: „ Липсваше ми ”. В Монако, където по принцип живее, 27-годишната Лола кара алено „ Ферари “.

Феновете на Димитров очевидно утвърждават приятелката му, тъй като един от тях разяснява под последната снимка на Лолита, където театралничи в изтънчен бял тоалет: „ Желязната лейди. Ти си късметлия, братко ”. Отиди и завоюва в Акапулко поради нея ”.

Първоначално Григор се колебаеше дали да не запише присъединяване на новия шампионат в Сингапур, като първо одобри поканата на уредниците, само че след това я отхвърли. Така Гришо и Лола хванаха самолета от Мелбърн за Флорида. 29-годишният хасковлия пръв осведоми почитателите си в Инстаграм къде ще прекара идващите седмици, пускайки фотография на фантастичния залез на плажа край Атлантическия океан. Във Флорида живее и новият аржентински треньор на Димитров – Данте Ботини, който е приключил университет в този щат с тапия по състезателен мениджмънт.

Следващият шампионат в програмата на Димитров е от категория АТР 500 в Акапулко от 15 март. Именно в Мексико той сграбчи една от осемте трофеи в кариерата си – през 2014 година В новата класация Григор се завърна в Топ 20 и след скок с 4 места към този момент е №17. Ако беше победил квалификанта Карацев, той щеше да се изкачи до 11-ото място в света, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР