Районният съд в Пловдив върна делото по случая Дебора“ на

...
Районният съд в Пловдив върна делото по случая Дебора“ на
Коментари Харесай

Съдът върна делото „Дебора“ на прокуратурата заради нарушения в обвинителния акт

Районният съд в Пловдив върна делото по случая „ Дебора “ на прокуратурата. Това заяви след разпоредителното съвещание юристът на Георги Георгиев Валентин Димитров. Срещу Георгиев има три обвинявания, свързани с нанасяне на телесна щета и закани за ликвидиране против Дебора Михайлова.

Причината за решението на магистратите са процесуални нарушавания при правенето на обвинителния акт, по-точно – неясноти по отношение на механизма на осъществяване на действието, сподели юрист Димитров.

Прокурорите по делото разясниха единствено, че в седемдневен период следва да решат дали ще апелират решението на съда.

Георги Георгиев остава с мярка задържане под стража. По-рано през днешния ден той бе докаран в съда под ескорт, до момента в който в залата към този момент бяха пристигнали старозагорските прокурори Десислава Калайджиева и Ивелина Кьосева, както и юристи.

Дебора бе сбита пред публицистите и сподели само: " Искам правдивост! " . Тя уточни, че ще разяснява след разпоредителното съвещание, съобщи БГНЕС.

Съдия Десислава Порязова заяви, че процесът ще протече при закрити врата, като се стимулира с това, че ще се разгласяват данни от интимния живот на Георги и Дебора.

Защитникът на Дебора Михайлова Симеон Даскалов уточни, че гражданският иск против Георгиев ще бъде предявен след решението на съда. По-рано през днешния ден магистратите взеха решение искът да не се гледа в едно с актуалното произвеждане.

Причината делото да бъде гледано от Районния съд в Пловдив е, че всеки един от съдиите от състава на Районен съд – Стара Загора, след определянето му за докладчик посредством системата за инцидентно систематизиране, си направи отказ, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР