Районният съд в отложи за 17 декември делото за домашно

...
Районният съд в отложи за 17 декември делото за домашно
Коментари Харесай

Адвокатът на майката от Сандански: Тя не си спомня момента на убийството на двете деца

Районният съд в отсрочи за 17 декември делото за домашно принуждение против Георги Трайков, татко на убитите Васил на 5 години и 3-годишната Ивон, заяви Българска национална телевизия.
За убийството им е упрекната и арестувана майката Кристина Дунчева. Именно тя е завела делото против Георги Трайков. Днес Кристина не участва на съвещанието на съда, а беше представлявана от юриста й Маньо Алексиев.
 Съдът в Сандански гледа дело за домашно принуждение, заведено от дамата, умъртвила двете си деца Съдът в Сандански гледа дело за домашно принуждение, заведено от дамата, умъртвила двете си деца
Районен съд – Сандански ще гледа делото за домашно принуждение, което Кристина Дунчева, упрекната за убийството на двете си деца, е за...
В съда не пристигна и бащата на убитите деца Георги Трайков. По молба на юриста му делото за домашно принуждение беше отсрочено, поради нередовно приканване на Трайков.
След съвещанието юристът на Кристина Дунчева - Маньо Алексиев сподели, че преди дни е разговарял още веднъж с нея, като тя е проговорила за деня на убийството.
" Тя има визия към този момент какво се е случило - че децата ги няма. Разказваше, отговаряше напълно обикновено, съответно на въпросите с прелестна памет и мемоари за предишното досега на деня на убийството на децата. Заявява, че до 10.00ч., когато е имала следващия скандал с Георги Трайков, спомня си този факт, от там нататък обаче й се губи всичко. Споменът й е, че вратата се разрушава, нахлуват хора, чува крясъци, писъци и по този начин нататък, само че нищо съответно не декларира, не споделя. Казва, че няма спомен ", съобщи юрист Алексиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР