Районният съд в Казанлък взе най-тежката мярка за неотклонение задържане

...
Районният съд в Казанлък взе най-тежката мярка за неотклонение задържане
Коментари Харесай

Задържаха под стража ревнивец, държал жена си под ключ в Казанлък

Районният съд в Казанлък взе най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на 40-годишния М. С. от същия град. 

Обвиняемият, който е осъждан, е притеглен към наказателна отговорност за това, че от началото на месец август 2022 година до 05.09.2022 година в Казанлък незаконно лишил от независимост 32-годишна жена, като действието е осъществено в изискванията на домашно принуждение, по метод непосилен и рисков за здравето на потърпевшата. Лишаването от независимост е траяло повече от две денонощия.

Двамата с жертвата на насилието имат общо 4 деца, бе обявено по-рано. Живеели на фамилни начала.

Районен съд - Казанлък одобри, че събраните по делото доказателства разрешават да се направи обосновано съмнение, че М. С. е направил закононарушението, в което е упрекнат. Съдът счете, че е налице действителна заплаха той да се укрие, защото е лице от дейния престъпен контингент, както и да извърши друго закононарушение. Съдът одобри, че задачите на закона ще бъдат реализирани само, в случай че обвиненият бъдат арестуван.

Определението на съда не е дефинитивно и предстои на обжалване или протестиране пред Окръжен съд – Стара Загора в три дневен период.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР