Районният съд в Дупница одобри споразумение и наложи наказание лишаване

...
Районният съд в Дупница одобри споразумение и наложи наказание лишаване
Коментари Харесай

Затворник получи наказание заради това, че в бельото му открили дрога

Районният съд в Дупница утвърди съглашение и наложи наказване " отнемане от независимост " за период от 3 месеца и санкция в размер на 1000 лв. на пандизчия от Благоевград, оповестиха от съда.

Той се призна за отговорен в това, че през юни предходната година, в постройка на затворническото общежитие в село Самораново, община Дупница, е държал високорисково наркотично вещество - 2,7 грама хероин на стойност 243 лв. и 0,35 грама - фентанил, на стойност 12,55 лв..

Наркотичните субстанции били открити в бельото му, прецизираха от съда. Определението е дефинитивно, а според постановената ефикасна присъда, мъжът ще би трябвало да я изтърпи при първичен непоколебим режим.

Районният съд в Дупница наложи наказване " отнемане от независимост " за 3 месеца и санкция в размер на 1000 лева и на различен мъж, който е осъждан. Той се признал  за отговорен в това, че през ноември предходната година, в апартамент в Дупница, е държал 0,83 грама амфетамин, в гараж, съседен към жилището - 0,2 грама кокаин, и 0.08 грама амфетамин.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР