Районният прокурор на Бургас Мария Маркова и ст. комисар Калоян

...
Районният прокурор на Бургас Мария Маркова и ст. комисар Калоян
Коментари Харесай

Украинците, обрали апартамент в Бургас, са разбивали домове и в други градове

Районният прокурор на Бургас Мария Маркова и ст. комисар Калоян Калоянов на брифинг в Апелативната прокуратура. Снимка: 24 часа. 135 инструмента за разтрошаване открити при  претърсването на три адреса, свързани с обирджиите, оповестиха те, представени от . Следвайте " Гласове " в
Полицията в Бургас залови двама украинци, разбивали и обирали жилища в няколко квартала, като има данни, че са работили и на територията на други градове в страната, заяви на брифинг шефът на ОД Министерство на вътрешните работи Бургас ст.комисар Калоян Калоянов.

Единият украинец е на 37 година, а другият на 45 година, и двамата престъпно проявени и съдени в Украйна за голям брой закононарушения, измежду които обири в огромни размери. По-възрастният е със статут на непрекъснато пребиваващ -  с филантропичен статут и живее със фамилията си на свободен наем в Бургас. Другият е влизал и излизал от страната няколко пъти, като от няколко месеца бил на квартира в Несебър. 
Задържаните са се придвижвали с два автомобила с украински регистрации. Единият имал няколко излизания с едната от колите в посока Румъния. 
Изключително обиграни се оказали украинските крадци, тарашили жилища в Бургас. Тандемът работил с огромна нелегалност - с прилагане на ръкавици, оставяне на автомобила надалеч от мястото, а кражбите са осъществявани денем в жилища, където няма притежатели.

Претърсени са три адреса, в които са открити  множество принадлежности за отключване и разтрошаване на порти – шперцове, отвертки, пили, къртачи –  общо 135 броя.
Открита е валута от разнообразни типове – 118 хиляди $, 40 хиляди евро, 20 хиляди лв. и други парични единици, чийто генезис и сега се открива.
Част от сумите и предметите, отнети от жилищата, се съхраняват в двете квартири, както и на трето място, ползвано също от украинка. Много бързо се изразходвали откраднатите суми, да вземем за пример след кражбата незабавно закупуват 2 Айфона за 5 хиляди лева, разясни старши комисар Калоян Калоянов.
От 3 до 15 години отнемане от независимост и лишаване на имущество грозят двамата украинци, прониквали и обирали жилища в Бургас. Единият е на 37, а другият е на 45 години. Деянието е разкрито в границите на една седмица, сподели прокурор Маркова и благодари за отличната работа на чиновниците от обособените браншове в ОДМВР-Бургас.
Старши комисар Калоянов разкри, че единият от крадците е тук със фамилията си от юли месец и живее чартърен със брачната половинка и детето си в Бургас. Вторият е тук от юли също, само че е без статут е и живее чартърен в Несебър. Двамата са направили кражбата на сумата от над 100 хиляди лева, която е разкрита все още.
" Установени са два автомобила с украинска регистрация, с които са се придвижвали. Единият има няколко излизания от страната в посока Румъния. Предвид престъпното си минало в Украйна, за което получихме информация и се откри, че са осъждани за доста закононарушения, измежду които обири в огромни размери, двамата демонстрираха доста огромна нелегалност за осъществяване на кражбите. Установено е придвижването на колите и в други области в страната ", сподели още Калоян Калоянов.
 
 
21 Ное 202211921 Ное 2022340221 Ное 2022158820 Ное 2022154618 Ное 2022495617 Ное 20227819КоментариЕстет21 Ное 2022 13:51ч.
Очакваше, че България ще бъде наводнена от украински проститутки и бандити.....:((
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати тралала21 Ное 2022 13:52ч.
Свободно придвижване на артикули, капитали, хора и престъпност - Европейски Съюз
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати свободно влизане21 Ное 2022 14:06ч.
Това е вследствие на свободното влизане в страната на всевъзможни украински бандити, тъй като България няма самостоятелна политика, тя е колониално подчинена на господарите си. Коато кажеш нещо срещу украинец, мигновено си ненавиждан от жълтопаветниците от Демократична България.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати colibri21 Ное 2022 14:08ч.
Укр. жители би трябвало да бъдат съдени, да се отнеме статута на непрекъснато пребиване и връщане в У. Мисля, че ние си имаме задоволително такива " експерти ". Укр. гражданка, съхранявала част от откраднатото, също - назад в Незалежната! Забрана за влизане в България.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Xena21 Ное 2022 14:12ч.
Защо ги пускате тези укри в България? Българите глупави ли са или тъпи? Тези укри са гнусно племе и единствено проблеми ще ви основават. Това не го ли знаехте преди да се отваряте към такива паплачи?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати teridan21 Ное 2022 14:12ч.
Настанете ги в първокласен хотел...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Вуйчето21 Ное 2022 14:16ч.
" Тандемът работил с огромна нелегалност... "... " след кражбата незабавно закупуват 2 Айфона за 5 хиляди лева ".
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Зодия Прасе21 Ное 2022 14:25ч.
Това е детайл от конспирацията. Толкова е явно, че никой не би ги заподозрял.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ПП&ДБ&БСП21 Ное 2022 14:26ч.
Те без да желаят бе хора просто са го създали от сиромашия и неприятните условия в хотелите. Ако бяха настанени в петзвездни хотели щеше да е друга работа, а в случай че имаха и една безплатна сметка от държавния бюджет за джобни щеше къде къде да е по добре.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Виж ти!21 Ное 2022 14:37ч.
Аз пък мислех, че мъже не могат да напущат Украйна...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати erkek21 Ное 2022 14:40ч.
Ами отново съветската войска очевидно ще ни освободи и от укрите...То няма да е зле и за непрекъснато да поостанат щото виждате какво става....След няколко десетилетия отново би трябвало да бият път да ни освобождават...Може би от македонците тогава...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Айде сега21 Ное 2022 15:27ч.
Ама да не вземете в този момент да ги настаните в някой затвор без интернет и без петзвездни условия, че това ще бъде безчинство над изтерзаните им души. Красимир Кънев ще ни рапортува за нечовешко отношение към бежанците.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати malart21 Ное 2022 15:42ч.
Демократична България И Политическа партия провеждат митинг за овобождението на награждаването с медал " Стара планина " на тези борци срещу сатрапа Путин
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати така де21 Ное 2022 15:57ч.
Тези укри ги пратете на Ристю и Гнома, да си ги хранят и отглеждат, че те доста ги обичат. Може в този момент от оръжието, дето ще изпращат и някой револвер да им дадат. Прах да не пада върху укрите другояче сте долни путинисти.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Бай Милор, от село Парамун обществен антрополог21 Ное 2022 16:51ч.
Какъв безмилостен, недодялан и безчовечен народ сме! Та тези украински несретници не за свое положително са тръгнали да крадат, да взломяват жилища и се подлагат на хиляди рискове. Тези украински мъже са същински патриоти, заклели се да съберат пари и закупят танк Т-72. С него те са решили да стигнат до Москва, да развъртят веригите по Червения плошад в Москва, за пуснат два снаряда в прозореца на кремълското джудже Путя. " Пътят от Киев до Москва е 800 километра. Поне 800 москаляки щяхме да провесим по дърветата. Не одобряваме решенията на българския съд, прислужник на злодея Путин. Слава Україні! Героям популярност! " - по този начин приключиха речта си двамата обвинени.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани16 Ное 2022195819 Ное 202254018 Ное 2022169524 Sep 20222848
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР