Районните кметове твърдят, че при тях няма жалби за лоша

...
Районните кметове твърдят, че при тях няма жалби за лоша
Коментари Харесай

Райкметове: Няма жалби за лоши продукти в градините

Районните кметове настояват, че при тях няма тъжби за неприятна храна в детските градини. Кметът на " Тракия " Костадин Димитров твърди, че шефовете към този момент са обезпечили снабдители на самун, откакто договорът с предходния сътрудник изтича през днешния ден. " Плавно прекосяваме от един контракт към други и към този момент няма проблем. Процесът е комплициран, само че оказваме помощ на шефовете с каквото можем ", сподели Костадин Димитров.

Кметът на " Източен " Николай Чунчуков разяснява, че всички 10 детски градини се доставят постоянно с артикули. " Заведенията са на делегирани бюджети и тези средства, които до неотдавна превеждаха на нас от Община Пловдив, към този момент се разпределят по детските градини. По-добре е поръчките да се организират от самите заведения, тъй като шефовете най-добре знаят какъв брой храна и по кое време да бъде доставена. А и съвсем е изключен рискът поръчките да бъдат обжалвани ", добави Чунчуков.

В " Северен " не престават да зареждат централизирано - по контракти, подписани от администрацията. " Спазихме традицията, организирахме процедурата и до края на тази година 8-те детски градини са обезпечени с снабдители. Директорите не се занимават с поръчките, а и нямат потенциал за това ", сподели кметът на региона инж. Ральо Ралев.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР