Районната прокуратурата в София даде на съд мъжа, разлепил некролози

...
Районната прокуратурата в София даде на съд мъжа, разлепил некролози
Коментари Харесай

Прокуратурата даде на съд мъжа, разлепил некролози на жив съдия

Районната прокуратурата в София даде на съд мъжа, разлепил некролози на жив арбитър. Това оповестиха от държавното обвиняване.

На 12 декември предходната година в постройката на Софийски областен съд на бул. „ Ген. Михаил Д. Скобелев “ мъжът направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото. Той подал в деловодството на Софийска районна прокуратура „ Искане “, включващо следното текстово наличие: „ Видях персонално по какъв начин през днешния ден към 0 часа и 0 минути арбитър Станислав Седефчев възкръсна…убеден съм, че скоро ще се появи на работа. “

Към подаденото „ Искане “ били приложени 2 „ антинекролози “, на които имало фотография на съдията от Софийски областен съд. На „ антинекролозите “ пишело „ Блага Вест!!! “ и „ на 12.12.2023 година възкръсна нашият обичан арбитър Станислав Седефчев Амин! “, като на горепосочените два „ антинекролози “ било маркирано, в долния им десен ъгъл, че били от „ Прокуратурата “.

Деянието по своето наличие се отличава с извънреден цинизъм – в постройка на български съд е било демонстрирано пренебрежение към разнообразни органи на правосъдната власт, както и пренебрежение към човешкия живот. То е осъществено с изключителна смелост. Мъжът популяризирал видеоклип в интернет платформата, в който било снимано депозирането на „ Искането “ и на който се виждат и други листа, наподобяващи некролози, със следните заглавия: „ Скръбна новина “ и с текстово наличие, съобщаващо за настъпилата гибел на съдията.

Първата демонстрация на мъжа е от юли предходната година, а по-късно некролози бяха залепени и през ноември.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР