Районната прокуратура във Видин внесе в съда обвинение срещу 42-годишен

...
Районната прокуратура във Видин внесе в съда обвинение срещу 42-годишен
Коментари Харесай

Синини, удари в лицето и унижение пред дете: Стартира дело срещу мъж за жесток побой над жена му

Районната прокуратура във Видин внесе в съда обвиняване против 42-годишен мъж за домашно принуждение над жена, оповестиха от Апелативна прокуратура – София . Той е притеглен към наказателна отговорност за причиняване на телесни повреди и отправяне на закани.

От 2018 година обвиненият живеел на фамилни начала с дамата, като дружно с малолетния им наследник обитавали жилището на родителите на обвинения във Видин. Отношенията в фамилията се влошили в резултат на корист на алкохол от страна на мъжа.

На 13 април м.г., след следващ скандал , обвиненият изгонил дамата от жилището им, като тя тръгнала дружно с детето им. На идващия ден обвиненият чакал дамата пред магазина, в който тя работела. Накарал я да се качи в колата му и да изнесе багажа от вкъщи му. Докато управлявал автомобила, той нанесъл голям брой удари на дамата в лицето, разрушил носа ѝ. Всичко това се случило пред малолетното им дете. Побоят траял и откакто тримата стигнали до жилището.

През идващите седмици потърпевшата имала забележими следи от принуждение – синини, подутини, кръвоизливи. Нейните родственици и сътрудници подали няколко сигнала в полицията, само че от боязън тя не посмяла да показа на чиновниците на реда за случилото се.

На 29 юли предходната година потърпевшата избягала от вкъщи на обвинения с детето им. Отишла в полицията и подала тъжба, в която описала упражняваното по отношение на нея домашно принуждение.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР