Районната прокуратура в Пазарджик наблюдава досъдебно производство за побой и

...
Районната прокуратура в Пазарджик наблюдава досъдебно производство за побой и
Коментари Харесай

Двама от местната структура на ГЕРБ в Пазарджик се биха на паркинг

Районната прокуратура в Пазарджик следи досъдебно произвеждане за побой и безчинство, оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура- Пловдив.

Инцидентът е станал на 27.10.2021 година, на паркинг в Пазарджик.

Причинена е лека телесна щета на Г.Я., изразяваща се в разкъсно-контузни рани на лявото рамо и лявото коляно, и представляваща краткотрайно разстройство на здравето, без заплаха за живота.

Досъдебното произвеждане е формирано след предварителна инспекция по сигнал на тел.112 за разпра сред двама мъже на паркинг в Пазарджик.

Установено е, че те са членове на локалната конструкция на политическа партия. Данните към сегашния миг сочат, че двамата са имали и персонален спор, поради който е зародила саморазправата, прецизират от прокуратурата.

Разпитват се очевидци, следва правене на видео-техническа експертиза на конфискуваните записи от видеокамерите на мястото на произшествието.

От локалната централа на ГЕРБ потвърдиха за Българска телеграфна агенция, че единият от участниците, който е общински координатор на партията, е подал оставка от поста си, директно след случая.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР