Районната прокуратура в Монтана погва системен нарушител на карантината от

...
Районната прокуратура в Монтана погва системен нарушител на карантината от
Коментари Харесай

Прокуратурата погва системен нарушител на карантината от монтанско село

Районната прокуратура в Монтана погва систематичен извършител на карантината от монтанското село Охрид, научи организация BulNews.
На 6 май, към 12.30 часа, е подаден сигнал на тел. 112. Обадилият се съобщил, че 32-годишен гражданин на селото, подложен под карантина от 5 май, не я съблюдава и няколко пъти напуща дома си. Според сигнала нарушителят е управлявал лек автомобил, с който отпътувал за Монтана. За инспекция на сигнала са изпратени чиновници от полицейския сектор в Бойчиновци, които посетили адреса и не разкрили 32-годишния мъж.
При осъществената информация е открито, че той е изолиран в домашна среда от 5 май, когато се прибрал от Кралство Нидерландия и влезнал в страната през Дунав мост 2 – Видин.
При опит да се свържат с него на предоставения от мобилен телефон, се включвало известие, че е неверен. При последвало посещаване на адреса в селото са разкрили мъжа. Той обяснил, че решил да отиде с автомобила си до регионалния град, където напазарувал строителни материали и ги откарал до село Боровци, на собствен прочут, с който се прибрали от Кралство Нидерландия.
Материалите по преписката са изпратени на Районна прокуратура Монтана.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР