Районната прокуратура в Хасково привлече като обвиняема 37-годишна хасковлийка за

...
Районната прокуратура в Хасково привлече като обвиняема 37-годишна хасковлийка за
Коментари Харесай

72 ч. арест за жена с амфети, вече осъждана за дрога

Районната прокуратура в Хасково притегли като обвинена 37-годишна хасковлийка за владение на синтетична дрога. Жителката на регионалния град към този момент има предходна условна присъда от предишния месец за същото закононарушение.
Хасковлийката била задържана в края на тази седмица за 48 грама метаамфетамин на обща стойност 1200 лв.. С разпореждане на държавното обвиняване дамата е арестувана за 72 часа. Предстои внасяне на искане в съда хасковлийката да бъде арестувана за непрекъснато в следствения арест.
При осъществено претършуване и изземване в дома на обвинената било намерено 48 грама бяло прахообразно вещество, което е реагирало на метамфетамин. Собственичката на дрогата била осъждана за държане и разпространяване на наркотични субстанции през октомври 2018 година Настоящото закононарушение е осъществено в границите на изпитателния период на предходното наказание. Това от своя страна, съгласно наблюдаващия прокурор, сочи, че не са постигнали задачите на Наказателен кодекс и е налице повишена социална заплаха на дееца, респективно и такава от осъществяване на друго закононарушение.
Разследването по случая продължава, като следва да бъде назначена физикохимическа експертиза, да бъдат разпитани очевидци и други./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР