Районната прокуратура в Добрич предава на съд 40-годишен мъж по

...
Районната прокуратура в Добрич предава на съд 40-годишен мъж по
Коментари Харесай

Съдят 40-годишен мъж, отвлякъл и блудствал с дете в Добрич

Районната прокуратура в Добрич предава на съд 40-годишен мъж по обвиняване в похищение на 8-годишно момиченце и блудничество с него.
Прочетете още
Детето изчезна на 3-ти август предходната година по обяд от центъра на Добрич и е намерено на идващия ден. Разследващите са открили, че 40-годишният С. М. го е подлъгал с заричане да му купи сладолед и го отвлякъл в близкото село Плачи дол, където работел в кравеферма. По време на престоя си там момиченцето е връзвано и с него са осъществени блудствени дейности.

Мъжът е прочут на криминалистите за осъществени голям брой обири. Детето е от многодетно семейство, отглеждано от самотна майка. Във съдбовния ден, дружно с двете си сестри, взема решение да поиграе в центъра на града, до момента в който майката е на работа. Останалите девойки не виждат по кое време изчезва. Пострадалото дете беше намерено на 4 август 2022 година в централната част на Добрич, още веднъж единствено. То било оставено там от обвинения, а самият той липсващ. След като била открита неговата съпричастност към случилото се, мъжът е арестуван.

Предстои делото против С.М. да бъде планувано за разглеждане в Добричкия областен съд.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР