Районната колегия на Българския лекарски съюз в Русе отличи седем

...
Районната колегия на Българския лекарски съюз в Русе отличи седем
Коментари Харесай

Отличиха седем лекари от област Русе с плакет Медик на годината

Районната гилдия на Българския лекарски съюз в Русе отличи седем лекари от района с плакет " Медик на годината ". Това са доктор Наско Тютюнджиев - експерт по пластично-възстановителна и естетична хирургия от УМБАЛ " Медика ", ортопедът Боян Валентинов от УМБАЛ " Канев ", доктор Петя Петрова - експерт по нефрология в болничното заведение в град Бяла, доктор Катерина Генова - експерт по здравна онкология и вътрешни заболявания в Комплексния онкологичен център в Русе, доктор Николай Ненов - ортопед в " ДКЦ-1 ", Сергей Димитров- общопрактикуващ доктор в град Мартен, и Десислава Пейчева - психиатър в Центъра за психологично здраве в Русе.

Председателят на РК на БЛС доктор Цветан Райчинов сподели, че отличените са едни от най-хубавите лекари, хора, които правят съзнателно своята работа и на които може да се разчита.

По думите му в района не се следи фрапантен дефицит на лекари. Според него е доста радостно, че има младежи, които работят и специализират в лечебните заведения в Русе.

Райчинов сподели още, че един от главните проблеми в областта на опазването на здравето в България е обвързван с ниското възнаграждение и с метода на възнаграждение.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР