Районната администрация на Слатина започва дарителска великденска акция за събиране

...
Районната администрация на Слатина започва дарителска великденска акция за събиране
Коментари Харесай

Столичният район „Слатина“ започва дарителска великденска кампания за възрастни хора

Районната администрация на " Слатина " стартира дарителска великденска акция за събиране на пакети с хранителни артикули за възрастните хора в региона, оповестиха от кметството.

Пакетите включват брашно, захар, ориз или варива и олио. Българска верига супермаркети към този момент подари 250 козунака, които също ще бъдат част от дарителския пакет.

" На 19 април ще връчим на хората тези дарове, а останалите ще разнесем благодарение на доброволци от " Гражданско съдружие за Слатина ", жители, възпитаници, чиновници на районната администрация и чиновници на разнообразни компании в региона, напълно на доброволчески принцип. За нас е изключително значимо да ангажираме младежите, защото считаме, че сходна общественополезна активност е основна за развиването им, само че и тъй като знаем, че възрастните хора доста биха се зарадвали на опцията да поддържат връзка с младите ", осведомят от регион " Слатина ".

Акцията ще продължи до Великден. 

Отново във връзка великденските празници чиновниците на регион " Слатина " взеха решение да поддържат с дарения Дружеството на инвалидите в региона, като за задачата ще дарят хранителни артикули особено за хората, членуващи в него, допълват от администрацията. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР