Районна прокуратура - Варна внесе във Варненския районен съд обвинителен

...
Районна прокуратура - Варна внесе във Варненския районен съд обвинителен
Коментари Харесай

Младеж отива на съд за притежание на марихуана

 Районна прокуратура - Варна внесе във Варненския областен съд обвинителен акт против 21-годишния М.И. Мъжът е обвинен за това, че без съответно позволение държал високорисково наркотично вещество - закононарушение по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателен кодекс, оповестиха от Апелативна прокуратура- Варна.

Обвиняемият и негов другар се намирали в региона на Автогара Варна, когато били видяни от екип на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна. Двамата били спрени за инспекция, само че вместо да извърши разпорежданията на полицейските чиновници, М.И. побягнал. Полицаите го последвали и съумели да го задържат наоколо до бензиностанция в региона. В момента, в който бил застигнат, обвиненият хвърлил на земята синя торбичка с пластмасова кутия в нея. При инспекция било открито, че в кутията има марихуана. Теглото на конфискуваното наркотично вещество е 62,59 грама.

Предстои делото против М.И. да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи наказване отнемане от независимост от 1 до 6 години и санкция от 2 000 до 10 000 лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР