Районна прокуратура-Варна се самосезира след публикация в сайта АФЕРА, касаеща

...
Районна прокуратура-Варна се самосезира след публикация в сайта АФЕРА, касаеща
Коментари Харесай

ПРОКУРАТУРАТА РЕАГИРА НЕЗАБАВНО И НАЗНАЧИ ПРОВЕРКА ПО РАЗСЛЕДВАНЕТО НА „АФЕРА“ СРЕЩУ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА БЛАГОМИР КОЦЕВ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ДЪРЖАВНИ ИМОТИ ЗА ЛИЧНА ОБЛАГА!

Районна прокуратура-Варна се самосезира след обява в уеб страницата АФЕРА, касаеща нелегално потребление на държавни парцели за персонална полза от страна на регионалния шеф Благомир Коцев, назначен от Кирил Петков на поста и разпореди инспекция по Закона за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество.

Проверката, стартирала мигновено след публикуването на следствието на АФЕРА, е формирана неотложно и има за цел да откри има ли данни за осъществени законови нарушавания, свързани с документни закононарушения от страна на разположение, заемащо висша обществена служба.

Предстои да бъде изискана цялата документи във връзка със случая, да бъдат разпитани очевидци и забъркани лица, както и да бъдат осъществени всички дейности, имащи отношение към изясняване предмета на инспекцията.

Работата по случая се управлява от прокурор от Районна прокуратура-Варна.

Ето и първите две елементи на следствието на АФЕРА, по което към този момент прокуратурата работи:

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА ПРЕЗ МАФИЯТА И ИВО ГЕЛА ДО „ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА “. ГЕНЕЗИСА



ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА БЛАГОМИР КОЦЕВ ПОЛЗВА НЕЗАКОННО ДЪРЖАВНИ ИМОТИ ЗА ЛИЧНА ТЪРГОВСКА ОБЛАГА. ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ НА ОБЛАСТНА УПРАВА ИЗТОЧЕНА КЪМ ЧАСТНА АДВОКАТСКА ФИРМА

ОЧАКВАЙТЕ! Оше извънредни разкрития на АФЕРА за скандални противозаконни дейности на регионалния шеф Благомир Коцев!

afera.bg

Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР