Районна прокуратура-Стара Загора наблюдава досъдебно производство за възникнал инцидент със

...
Районна прокуратура-Стара Загора наблюдава досъдебно производство за възникнал инцидент със
Коментари Харесай

7-годишно момиченце е с опасност за живота след инцидент с волтова дъга

Районна прокуратура-Стара Загора следи досъдебно произвеждане за зародил случай със 7-годишно дете в с.Змейово, общ. Стара Загора.

До момента е открито, че на 30.07. 2018 година, към 14,00 часа, в с. Змейово, общ. Стара Загора, 7-годишно момиче се е изкачило по железен електрически дирек за високо напрежение, като при постигане, наоколо до върха на оборудването се е образувала волтова дъга, която при контакт с тялото на детето е нанесла телесни увреждания. В резултат на токовия удар момичето е паднало от електрическия дирек на земята.

Пострадалата неотложно е била превозена за оказване на незабавна здравна помощ в ЦСМП – Стара Загора, с тежки изгаряния, контузии от рухването и заплаха за живота. След осъществяването на първичните медицински операции, ориентирани към превъзмогване на непосредствената заплаха за живота, момичето е било превозено до Клиника по изгаряния в гр. Пловдив, където и все още продължава лекуването му.

От момента на осъществяване на действието се организират нужните процесуално-следствени дейности, ориентирани към изясняване и определяне на всички обстоятелства и условия по случая, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив.

Припомняме, 13-годишно момче от Стара Загора също е с заплаха за живота след случай с волтова дъга на жп гарата в града.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР