Районна прокуратура-Силистра привлече към наказателна отговорност 51-годишен мъж, участвал в

...
Районна прокуратура-Силистра привлече към наказателна отговорност 51-годишен мъж, участвал в
Коментари Харесай

Мъж се сдоби с две обвинения след масово сбиване в Силистра

Районна прокуратура-Силистра притегли към наказателна отговорност 51-годишен мъж, взел участие в всеобщо сборичкване в центъра на града.

Случаят е от 14 април, когато към 17 ч. в питейно заведение навън е зародило сдърпване сред две групи лица. Напрежението ескалирало и се стигнало до по-сериозен конфликт сред двете групи, към които се включили и други участници. Леки телесни повреди са получили двама мъже - на 27 и 48 години.

В хода на изясняване аргументите, довели до спора, изрично е открита съпричастността на 51-годишния М.С. Той е притеглен към наказателна отговорност за две закононарушения - по член 131, ал 1, т. 12, предл. 1 и предл. 3, по отношение на член 130, алинея 1 от Наказателен кодекс и по член 325, алинея 2, пр.2, алт.2, по отношение на алинея 1 от Наказателен кодекс.

М.С. е бил арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор, а след това е избрана мярка за неотклонение " парична гаранция " в размер на 5000 лв..

Работата по следствието на случая продължава под управлението и надзора на Районната прокуратура. Установени са всички участници в сбиването.
 Двама побойници от Силистра пренощуваха в ареста
Двама побойници от Силистра пренощуваха в ареста

Възникнала свада сред две комапнии пред заведение в регионалния град
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР