Районна прокуратура – Самоков е уведомена за образувано досъдебно производство

...
Районна прокуратура – Самоков е уведомена за образувано досъдебно производство
Коментари Харесай

Под ръководството на Районна прокуратура-Самоков се води разследване за нападение над лекар от Филиала за спешна медицинска помощ в града

Районна прокуратура – Самоков е известена за формирано досъдебно произвеждане за причиняване на телесна щета на медицински експерт. Към сегашния миг е открито, че към 19,40 ч. на 04.06.2022 година две лица нападнали доктор в зала на Филиала за незабавна здравна помощ в гр. Самоков при осъществяване на службата му.

Направен е оглед на местопроизшествието. Проведени са разпити на очевидци - медицински екип, лица, присъстващи по време на случая, полицейски чиновници. Предстои осъществяване на разпознавания. Очакват се медицински документи за потърпевшото лице, направени от експерти във Военномедицинска академия.

Дежурният прокурор в Районна прокуратура-Самоков проучва материалите по делото, с оглед преценка за правната подготовка на действието и привличането на причинителите му в качеството на обвинени. За период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи са арестувани 2 лица. Окръжна прокуратура-София обяснява повода за гибелта на пациент, станала мотив за нахлуване над лекаря от ФСМП - Самоков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР