Районна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо Г.Й., на 37 г.

...
Районна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо Г.Й., на 37 г.
Коментари Харесай

Описаха подробно новия кошмар на д-р Димитров

Районна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт по отношение на Г.Й., на 37 година Той е предаден на съд за това, че на 29.11.2021 година в Пловдив, при изискванията на рисков рецидив, посредством разваляне на загради, крепко направени за отбрана на парцел, е направил опит да отнеме непознати движими движимости от владението на доктор Иван Димитров, на 52 година,  на обща стойност 491 лв., без негово единодушие, с желание незаконно да ги присвои, като действието е останало незавършено, заради независещи от дееца аргументи. Престъплението е квалифицирано по член 196 ал.1 вр. член 195 ал.1 вр. член 194 алинея 1 вр. член 29 ал.1 вр. член 18 от Наказателния кодекс.

На 29 ноември 2021 година Г.Й. бил на посетители на собствен другар. Двамата използвали алкохол. Към 21,30 часа той си тръгнал и минал през къщата на потърпевшия Иван Димитров. Собственикът не бил в дома си, като по това време бил излязъл със фамилията си.

Г.Й. влезнал в двора с желанието да открадне каквито откри движимости. Той видял, че на приземния етаж има прозорец. Избутал комарника към него, отворил го и влезнал в помещението. Първоначално огледал какви движимости има вътре, а по-късно светнал лампата и в чувал сложил няколко бутилки с алкохол. Изнесъл ги на двора и оставил под прозореца.

След това Г.Й. още веднъж се върнал в помещението на приземния етаж и седнал на стълбите, с цел да си почине, защото бил използвал алкохол.  Към 22.00 часа притежателят на дома и брачната половинка му се прибрали. Те видели, че помещението на приземния етаж свети, а вътре се намирал чужд мъж.  

Подаден е сигнал в полицията. Пристигналите на място екипи разкрили Г.Й., легнал на стълбите. Той е бил арестуван. Установено е било, че обвиненият лишил ключ за автомобил, секретни ключове и други дребни движимости, оставени на маса в двора на къщата. 

Спрямо обвинения Г.Й. е взета мярка за неотклонение " задържане под стража “. Той е осъждан. Предстои Районен съд-Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР