Районна прокуратура-Пловдив се самосезира и разпореди проверка по публикуван от

...
Районна прокуратура-Пловдив се самосезира и разпореди проверка по публикуван от
Коментари Харесай

Прокуратурата се самосезира след побоя над непълнолетна заради футболен отбор в Пловдив

Районна прокуратура-Пловдив се самосезира и разпореди инспекция по оповестен от TrafficNews материал за проявена експанзия сред малолетни девойки, поради футболни тимове " Локомотив " и " Ботев ", при  която е потърпевшо момиче. Проверката се води за нанесена телесна щета по хулигански подбуди.
Прочетете още
Агресията от страна на малолетно момиче против друго момиче е била снимана на видеоклип, който е публикуван в инстаграм. Разпоредено е инспекцията да се извърши от чиновници на 6-о районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи, Пловдив. Момичетата към този момент са открити и са почнали разпити с тях, срокът за приключването е 20 дни.

Припомняме, че на фрагментите,които медията ни получи се вижда по какъв начин девойки постановат по жесток метод друга връстница поради пловдивските футболни тимове " Локомотив " и " Ботев ".    Двете малолетни, които попадат в фрагментите и тормозят момичето, имат и  „ оператор ”, който е снимал всичко, с което по-късно са се похвалили с пост в инстаграм профил. 

На фрагментите, съпроводени с техно музика, се вижда, че действието се разиграва в парк, а едно от девойките постанова другото, дърпа го за косата рита го и го размята. Очевидно от написаното на поста- „ Ботев ли хаха ” , излиза наяве, че  насилничката е от Локомотив и посредством тази постъпка желае да покаже омразата си към клуба, на който симпатизира потърпевшата. 

Видеото може да видите тук:

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР