Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем Александър Паталенски, на 49 г.,

...
Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем Александър Паталенски, на 49 г.,
Коментари Харесай

Тройна примка около най-коментирания шофьор в държавата

Районна прокуратура-Пловдив притегли като обвинен Александър Паталенски, на 49 година, за три закононарушения. Спрямо него са повдигнати обвинявания за това, че е управлявал моторно транспортно средство след приложимост на наркотични субстанции – амфетамини, незаконно е попречил на орган на власт – полицейски чиновник, да извърши служебните си отговорности.

Освен това е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието е съпроводено със опозиция против орган  на властта и е осъществено при ръководство на моторно транспортно средство.

На 2 август 2022 година Паталенски посетил бранш " Пътна полиция “ към ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив, с цел да записва лек автомобил. Заради несъответстващо държание полицейски чиновници разпоредили да му бъде осъществена инспекция. Той не се е подчинил, почнал да се движи с автомобила из паркинга на пътната работа, като блъснал бетонен панер за боклук и това наложило да бъде спрян наложително и арестуван.

Паталенски е бил тестван с техническо средство за приложимост на наркотични субстанции, което е отчело позитивна проба за амфетамини. Пробата за алкохол е негативна. Паталенски е бил осъждан за шофиране след приложимост на алкохол, като актуалното действие е осъществено в изпитателния период. Свидетелството за ръководство на моторно транспортно средство му е било отнето.

Паталенски е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура.Пловдив. Действията по следствието не престават.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР