Районна прокуратура-Пловдив наблюдава досъдебно производство за това, че през юни

...
Районна прокуратура-Пловдив наблюдава досъдебно производство за това, че през юни
Коментари Харесай

Задържаха любовници, набирали жени за масажи с „щастлив край“

Районна прокуратура-Пловдив следи досъдебно произвеждане за това, че през юни в Пловдив, са набирани обособени лица - дами, за да бъдат употребявани за развратни дейности, без значение от единодушието им, като действието е осъществено посредством заричане, предоставяне и приемане на парични средства, оповестиха от прокуратурата.

При извършена Специализирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне на закононарушенията , свързани със склоняване към проституция и държане на огнестрелни оръжия, чиновници на отдел „ Криминална полиция “ към ОД на МВР-Пловдив са задържали, на 9 юни за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи - 39-годишен мъж и жена на 32 година

Акцията е извършена на територията на гр. Пловдив и село Брестовица, област Пловдив. Установено е, че мъжът и дамата живеели на брачен начала . Те наемали дами за полови услуги, като разгласили разгласи в интернет със наличие, че търсят масажистки за „ хепиенд разтривки “.

Установено е, че за тях са работили четири дами, на възраст от 20 до 30 година Т е предложили полови услуги в така наречен салони за масаж, които се намирали в приземни входове на жилищни здания.



Студиата били с обособени входове, с цел да се подсигурява анонимността на посетителите.
Тарифата, съгласно половата услуга, варирала от 60 лева до 100 лева От тях дамите получавали половината. 

Служителите на отдел „ Криминална полиция “  взаимно с екип на Специализираните полицейски сили при ОД на МВР-Пловдив са направили претърсвания на пет адреса по отношение на досъдебното произвеждане.

Иззети са сексуални  атрибути, револвер със заличени номера, муниции, разписки за заплащания, мобилни телефони и други. По делото се правят процесуално-следствени дейности, като при съществуване на доказателства за виновността на лицата и съгласно напътствията на наблюдаващия прокурор следва покачване на обвинявания,
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР