Районна прокуратура – Кърджали осъди ефективно на 1 година и

...
Районна прокуратура – Кърджали осъди ефективно на 1 година и
Коментари Харесай

Рецидивист в карането на градус ще лежи 14 месеца ефективно

Районна прокуратура – Кърджали осъди дейно на 1 година и 2 месеца затвор 34-годишният Бирсел К. за това че е карал автомобил с 2,77 промила алкохол в кръвта. Оказва се, че Бирсел ебил съден още два пъти за карани в нетрезво положение.

Присъдата ще е при първичен „ непоколебим “ режим. Бирсел би трябвало да заплати и санкция в размер на 200 лв..

На 27 септември 2016 година, в гр. Кърджали, чиновници на Министерство на вътрешните работи спрели за инспекция лек автомобил “Опел Астра”. При осъществен инспекция с дрегер е открито, че той е зад кормилото с 2,77 промила алкохол в кръвта.

До момента Бирсел К. е бил осъждан два пъти. През 2009 година за шофиране в нетрезво положение му е било наложено условно наказване от 3 месеца „ отнемане от независимост “ с 3-годишен изпитателен период и „ отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство “ за период от 12 месеца, а през 2011 година е бил наказан за шофиране след приложимост на алкохол, откакто към този момент е бил осъден за същото действие.

За второто закононарушение му е било наложено наказване от 3 месеца „ отнемане от независимост “ при първичен „ непоколебим “ режим, санкция в размер на 100 лв. и отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство за период от 18 месеца. /Марица.бг
тагове рецидивист каране градус присъди
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР