Районна прокуратура-Хасково привлече като обвиняеми Димитър С., на 23 г.,

...
Районна прокуратура-Хасково привлече като обвиняеми Димитър С., на 23 г.,
Коментари Харесай

Охранители пребили клиенти на нощен бар

Районна прокуратура-Хасково притегли като обвинени Димитър С., на 23 година, за това, че е предизвикал по хулигански подбуди междинна телесна щета на Р.Р., на 48 година, изразяваща се в строшаване на челюст –престъпление по чл.131 ал.1 т.12 вр. чл.129 ал.2 вр. ал.1 от Наказателния кодекс, и Недялко Б., на 28 година, за това, че предизвикал, в качеството си на длъжностно лице, и по хулигански подбуди междинна телесна щета на Д.Т.,на 40 година, изразяваща се в в строшаване на лявата ръка – закононарушение по чл.131 ал.1 т.2 и т.12 вр. чл.129 ал.2 вр. ал.1 от Наказателния кодекс.
До момента е открито, че на 5 ноември 2017 година, в гр. Хасково, двамата обвинени били в нощен бар, където изпълнявали активност по защита. При зародил спор с двама клиенти на заведението, те им нанесли побой. След случая двамата потърпевши били отведени за оказване на здравна помощ в болница.
С постановления на Районна прокуратура – Хасково двамата обвинени са арестувани за период от 72 часа, като следва да бъде импортирано искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на тях.
Разследването по случая продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР