Районна прокуратура – Разград ръководи досъдебно производство във връзка със

...
Районна прокуратура – Разград ръководи досъдебно производство във връзка със
Коментари Харесай

Изстрели не успяха да спрат психаря, вилнял в Разград

 Районна прокуратура – Разград управлява досъдебно произвеждане във връзка със, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура- Варна.

На 17 октомври, при опит да бъде спрян за инспекция л.а. " Пежо “, 48-годишният му лидер не се преценява с полицейските разпоредби, не стопира на подадения сигнал и продължава своето придвижване.

Тъй като създавал заплаха за жителите и другите участници в трафика, последвало полицейско гонене. Мъжът не се съобразил с многократните апели да спре, не се впечатлил и от предупредителните изстрели във въздуха. Успял да аргументи материални вреди на два полицейски автомобила, взели участие в преследването, както и на още три транспортни средства, благосъстоятелност на други жители. При по този начин създалата се обстановка, няма потърпевши хора.

Действията на полицейските чиновници дали резултат и 48-годишният извършител бил арестуван. При направените проби не била открита приложимост на алкохол или наркотични субстанции. Мъжът е арестуван и настанен в профилирано болнично поделение.

Работата по случая продължава под надзора на Районна прокуратура - Разград. Разследването е предоставено на следовател от Окръжния следствен отдел.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР