Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем 18-годишният Станислав Огнянов,

...
Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем 18-годишният Станислав Огнянов,
Коментари Харесай

18 -годишен пловдивчанин плаши с убийство майка си и баба си, след забележка, че се прибирал късно

Районна прокуратура – Пловдив притегли като обвинен 18-годишният Станислав Огнянов, който се е заканил да убие майка си и баба си. Деянията са осъществени при изискванията на домашно принуждение - при редовно психическо принуждение. Престъпленията са квалифицирани по член 144, алинея 3, прочие 1 и прочие 3, вр. член 26, алинея 1 от Наказателния кодекс, заяви наблюдаващият прокурор Нено Димов. 
Прочетете още
Спрямо Огнянов е повдигнато обвиняване и за това, че на 2 август 2023 година в Пловдив е предизвикал леки телесни повреди на  майка си и баба си.  Установено е, че на 1 август 2023 година сред Станислав и  майка му и баба му зародил спор, по време на който той почнал да буйства и се заканил с ликвидиране на двете дами. Причината била забележка от страна на бабата, че Станислав  се прибирал късно у дома. След спора дамите напуснали жилището. Няколко часа по-късно двете дами се върнали, само че не позволили младежа, който в това време излязъл в жилището, тъй като се страхували от него. 

На последващи ден - 2 август 2023 година, Станислав се прибрал и показал експанзия към околните си, тъй като не бил позволен да нощува в дома си. Той още веднъж се заканил с ликвидиране на двете дами, блъснал майка си в гръдния панер с вентилатор и показал принуждение по отношение на баба си, като с ръката я стискал за рамото, а също по този начин й нанесъл удар с крайник по тялото.

Обвиняемият  е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Районна прокуратура-Пловдив да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него. Очакват го до 6 години затвор.   
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР