Районна прокуратура – Пловдив повдигна три обвинения на 29-годишния мъж,

...
Районна прокуратура – Пловдив повдигна три обвинения на 29-годишния мъж,
Коментари Харесай

Откриха кокаин в дома на мъжа, намушкал дете в Кючука и вилнял с ножове пред полицаи

Районна прокуратура – Пловдив повдигна три обвинявания на 29-годишния мъж, намушкал с нож младеж в Кючук Париж, а след това оказал опозиция при опита на полицията да го арестува.
Прочетете още
Припомняме, че нападението над 16-годишното момче е станало в сряда. Докато чакал да пресече на пешеходна пътека, младежът бил прорязан с нож в гърба от непознатият за обвинявания мъж, който незабавно по-късно избягал.

Вчера пък, когато престъпно проявеният бил потърсен от служителите на реда на адреса му, той ги посрещнал въоръжен с два ножа и оказал гневна опозиция при задържането Това наложило по отношение на него да бъде употребявано помощно средство тейзър.

Едно от обвиняванията, които мъжът ще получи е за нанасяне на предизвикал лека телесна щета по хулигански подбуди. Освен това ще му бъде търсена отговорност и за закана за ликвидиране по отношение на полицейски чиновници.

Третото обвиняване е за това, че е държал в дома си високорискови наркотични субстанции – кокаин .

По делото са осъществени разпити на очевидци, както и претършуване и изземване в апартамент и други Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Действията по следствието не престават.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР