Районна прокуратура – Карлово наблюдава досъдебно производство за нанасени телесни

...
Районна прокуратура – Карлово наблюдава досъдебно производство за нанасени телесни
Коментари Харесай

Арестуваха трима за кървавия екшън край Баня

Районна прокуратура – Карлово следи досъдебно произвеждане за нанасени телесни повреди на четирима чиновници от Териториално отделение „ Държавно горско стопанство-Хисар “, оповестиха от прокуратурата. Както БЛИЦ заяви, през вчерашния ден към 19 часа, в землището на карловския град Баня, по поречието на река Стряма, чиновници на Търговско предприятие ДГС-Хисар открили, че се прави противозаконна сеч. По черен път настигнали четири каруци, които били натоварени с дървен материал. Служителите съумели да спрат едната каруца, а другите избягали. Те почнали да документират нарушаванията, само че в това време на мястото пристигнала огромна група от мъже, дами и деца от кв. „ Стряма “, които били въоръжени колове и камъни. Те почнали да хвърлят камъни по горските чиновниците, както и да им нанасят удрят. За случая е бил е подаден сигнал в районно управление (на МВР) на МВР-Карлово. До момента е открито, че са потърпевши четирима чиновници на Търговско предприятие ДСГ- Хисаря, като единия от тях е с фрактура на ръката, различен е със счупена челюст, трети с пукната глава.

Днес, 17 октомври 2017 година, за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи са арестувани трима мъже, за които е открито е, че са съпричастни към нанасянето на телесните повреди. Под управлението на Районна прокуратура-Карлово и сега не престават процесуално-следствените дейности и оперативно-издирвателните мероприятия за определяне на самоличността на всички участниците в действието.

В хода на провежданата огромна акция е открито, че в голям брой къщи в кв. „ Стряма “ в Баня, се съхранява нелегално придобит дървен материал, за което са осъществени претърсвания и изземвания и са формирани досъдебни производства за нелегално предпазване на нелегално придобит от другиго дървен материал. Разследването продължава, махалата е окупирата от полиция и жандармерия.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР