Районен съд – Монтана одобри споразумение между Районна прокуратура –

...
Районен съд – Монтана одобри споразумение между Районна прокуратура –
Коментари Харесай

Районен съд – Монтана осъди на 3 месеца затвор шофьор, управлявал автомобил с 2 промила алкохол и отне колата му

Районен съд – Монтана утвърди съглашение сред Районна прокуратура – Монтана и отбраната на обвиняемияЮ. Б. К.за наказание3 месеца „ Лишаване от независимост “ поради ръководство на автомобил в пияно положение с централизация на алкохол над 1,2 промила.

Съдът лиши подсъдимия и от право да ръководи Моторно-превозно средство/МПС/ за 1 година и 2 месеца и конфискува персоналния му автомобил.

Според документите по делото на 30 октомври 2023 година на път I-1 /Е-79/, км 91+300, в землището на село Винище, област Монтана, чиновници на Министерство на вътрешните работи спрели за инспекция автомобил„ Фолксваген Голф ” благосъстоятелност и ръководен от Ю. Б. К.и открили с дрегер, че лидерът кара сконцентрация на алкохол в кръвта 2.07 на хиляда.

Пред съдаЮ. Б. К. – 29 годишен, със приблизително обучение, неработещ, осъждан, се призна за отговорен и съобщи, че непринудено подписва съглашение за наказване 3 месеца „ Лишаване от независимост “ при първичен общ режим.

Съдът лиши Ю. Б. К. от правото да ръководи МПС за период от 14 месеца и лиши в интерес на страната автомобила му„ Фолксваген Голф ”, който е послужил за осъществяване на закононарушението.

Определението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР