Районен съд – Кюстендил, под председателството на съдия Светослав Петров

...
Районен съд – Кюстендил, под председателството на съдия Светослав Петров
Коментари Харесай

16 месеца „лишаване от свобода“ за обвиняем в повторно управление на МПС след употреба на алкохол

Районен съд – Кюстендил, под председателството на арбитър Светослав Петров утвърди съглашение и наложи наказване от 4 месеца „ отнемане от независимост “, при първичен „ общ “ режим на изтърпяване и „ санкция “ в размер на 500 лева за 49 – годишен мъж от Кюстендил, който се призна за отговорен в наново ръководство на МПС след приложимост на алкохол.

Обвиняемият Х. Х. се призна за отговорен в това, че на 12.11.2021 година, в гр. Кюстендил, по ул. „ Васил Левски “ е управлявал лек автомобил, с кюстендилски регистрационен номер, с централизация на алкохол в кръвта си над 0, 5 на хиляда, а точно – с 0, 68 на хиляда, откакто е наказан с влезнала в действие присъда, за ръководство на МПС с централизация на алкохол в кръвта над 1, 2 на хиляда, по дело на районен съд – Кюстендил от 2019 година Подсъдимият ще изтърпи и наказване „ отнемане от право да ръководи МПС за период от 24 месеца “. Одобреното съглашение има последствията на влезнала в законна мощ присъда.

Съдът привежда в осъществяване и наказването „ отнемане от независимост “ в размер на 12 месеца, отсрочено за изпитателен период от 3 години, по делото от 2019 година. Това наказване следва да се изтърпи настрана от наложеното с сегашното съглашение, при първичен „ общ “ режим. Определението предстои на обжалване пред Окръжен съд – Кюстендил, в 15- дневен период.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР