Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание лишаване

...
Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание лишаване
Коментари Харесай

Районен съд – Кюстендил наложи наказание „лишаване от свобода“ на подсъдим за кражба в Кюстендил, в условията на опасен рецидив

Районен съд – Кюстендил утвърди съглашение и наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 8 месеца, при първичен „ непоколебим “ режим на изтърпяване, във връзка с обвинен в кражба, в изискванията на рисков рецидив. 41 – годишният Борислав Н. се призна за отговорен в това, че на 17.02.2023 година, в гр. Кюстендил, в бл. 80 на кв. „ Запад “ е лишил непознати движими вещи- 5 чифта спортни обувки / маратонки /, от владението на притежателя, без негово единодушие с желание незаконно да ги присвои, на обща стойност 380 лева
Щетите от закононарушението са възобновени. Подсъдимият, който е осъждан за закононарушения срещу собствеността ще заплати и разноските по делото.

Съдът приспада времето, през което той е бил с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, както и времето за всяко друго задържане по реда на Наказателно-процесуален кодекс и ЗМВР.



Определението на Районен съд – Кюстендил, с което на Борислав Н. е наложено наказване „ отнемане от независимост “ за период от 8 месеца е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР