Райна Стефанова е на 41 години, завършила е Туризъм в

...
Райна Стефанова е на 41 години, завършила е Туризъм в
Коментари Харесай

Канализацията и пътните настилки са сред приоритетите ми

Райна Стефанова е на 41 години, приключила е „ Туризъм ” в ПУ ” Паисий Хилендарски ”.  Тя е работила 15 години в областта на туризма, а от 7 години е в общинската администрация на Община Родопи.

Ето и нейната визия за развиването на Устина:

От Сдружение БОР   ме поканиха да явя на изборите като техен претендент и аз одобрих, тъй като не са обвързани с избрана политическа партия, а хората от сдружението работят в интерес на хората в общината.

Кандидатирах се за кмет на село Устина, тъй като считам, че имам нужните качества да се оправя с проблемите в нашето обитаемо място. Познавам проблемите на селото и съм мощно стимулирана да ги реша и да трансформира Устина в по-добро място за живеене.

 Ние сме младежи, които желаеме да надграждаме,  върху базата, която ще наследим от предшествениците си, за по-добро бъдеще на нашите деца, родители и за самите нас младежите които желаеме по положителни условия.

През идващите 4 години ще работим в четири съществени посоки, а точно: инфраструктура,  опазване на околната среда, възстановяване на работата администрацията и нейните функционалности, развиване на общината като културна и туристическа дестинация.

Един от главните проблеми на с. Устина е инфраструктурата, като в нея включваме водопроводна мрежа, канализация, тротоарна мрежа и пътни настилки.

Надявам се взаимно с ВИК Пловдив и Община Родопи с нашите общи старания казуса, който имаме с водопроводната мрежа в село Устина да бъде решен. Изграждане на нов тръбопровод на улица „ Пенчо Славейков “ също е измежду целите. На тази улица няма положена пътна настилка и преди да я дадем като план за създаване, би трябвало да създадем план за създаване на тръбопровод. Имаме построен водоем, които с общи старания на Общината и ВИК Пловдив е нужно да го въведем в употреба и да проработи.

Устина е едно от селата в Община Родопи с най - огромната построена канализационна мрежа, по тази причина се постанова в идващите 4 години Общината да откри решение на казуса с отпадните води на селото, като наложително би трябвало да се  направи план по построяването на пречиствателна станция. Имаме предназначен терен за нея, който е общински. Чрез построяването на  пречиствателна станция ще се ограничи в оптималната степен замърсяването на повърхностните води.

Тротоарна мрежа на селото е в неприятно положение, има улици на които въобще липсват тротоари. Задължително ще упорствам за рехабилитация  на пътната мрежа.

Пожелавам триумф на всички претенденти, дано по положителния и заслужен да завоюва.

Гласувайте отговорно на 29 октомври!

ЗАЕДНО МОЖЕМ с бюлетина 36 с регистрацията на Българска прогресивна линия. 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР