Райлън Кларк направи жестока шега на бившия си съпруг по

...
Райлън Кларк направи жестока шега на бившия си съпруг по
Коментари Харесай

Райлън Кларк от ITV This Morning прави жестоки коментари по бившия, докато му е „предложено“ да участва на живо по телевизията

Райлън Кларк направи жестока смешка на някогашния си брачен партньор по време на присъединяване в This Morning през днешния ден.

Телевизионният водещ се раздели със брачна половинка си от шест години, Дан Нийл, през 2021 година, откакто призна, че му е изневерил, а през днешния ден, по време на сегмент за пръстен от £1 в сегмента с купони, Райлън наподобява направи смешка за раздялата му с Дан.

Когато гостът падна на едно коляно, с цел да предложи брак на Райлън с преференциалния пръстен, Райлън сподели, че знае какво ще го попитат, преди да се пошегува: „ Не още веднъж без предбрачен. " Въпреки това, мъжът вместо това го попитал какъв брой е пръстенът, оставяйки неуместен миг, когато Райлън направи закачлив въпрос за любовния му живот.

Райлън беше признал преди този момент, че последствията от развода му го удариха като „ бейзболна топка “. бухалка към лицето ".

Говорейки за предходната си разлъка, той изясни: " Аз съм толкоз, толкоз мощен, само че бях толкоз разрушен, до точката, в която физически не можех да се обличам, не можех хапвам, не можех да на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР