Райънеър (Ryanair) очаква рекордна годишна печалба и ще изплаща на

...
Райънеър (Ryanair) очаква рекордна годишна печалба и ще изплаща на
Коментари Харесай

Райънеър очаква рекордна годишна печалба

" Райънеър " (Ryanair) чака рекордна годишна облага и ще изплаща на вложителите постоянен дял за първи път, базирайки се на скока на цените с 24 на 100 през лятото и вероятността те да останат високи за години напред заради ограничавания потенциал.

Това заяви през днешния ден нискотарифната компания, представена от Ройтерс.

Акциите на " Райънеър ", най-голямата самолетна компания по брой пасажери, се покачиха 6 на 100 в 10:50 часа българско време.

" Райънеър " предвижда облага след облагане с налози за годината до края на март сред 1,85 милиарда евро и 2,05 милиарда евро, което е над предходния връх от 1,45 милиарда евро през 2018 година. 

" Смятам, че сме подготвени за мощен напредък идната година, както от позиция на главните индикатори на трафика, по този начин и на самолетните билети в пиковия интервал ".  Това съобщи на видео показване основният изпълнителен шеф на нискотарифната компания Майкъл О‘Лиъри.

" Райънеър " усилва потенциала си доста по-бързо от множеството съперници,

с цел да се възползва от взрива на пътуванията след края на локдауните за КОВИД, превозвайки 25 на 100 повече пасажери сред юли и септември тази година, в сравнение с през 2019 година. 

Нискотарифният транспортьор е отчел покачване на облагата и през първата половина на годината, заяви ДПА.

Печалбата, която се разпределя сред акционерите, основана върху интернационалните счетоводни стандарти, е била 2,18 милиарда евро (2,34 милиарда долара) по отношение на 1,26 милиарда евро предходната година.

Печалбата през първата половина на годината, като се изключат изключителните приходи, е повишена с 59 на 100.

Печалбата на акция е била 1,90 евро по отношение на 1,11 евро. Общите оперативни доходи, като се изключат изключителните приходи, са нарастнали с 30 на 100. Трафикът се е повишил до 105,4 милиона евро.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР