Райън Рейнолдс винаги е бил страхотен шегаджия и за пореден

...
Райън Рейнолдс винаги е бил страхотен шегаджия и за пореден
Коментари Харесай

Как се шегува със собствената си марка джин Райън Рейнолдс

Райън Рейнолдс постоянно е бил страховит шегобиец и за следващ път го потвърждава с едно от последните си дейности.
 Райън Рейнолдс, Aviation Gin и по какъв начин артиста популяризира джина
Какво прави Райън Рейнолдс със сълзите си

Рекламата на Aviation Gin е доста занимателна

Той написа шеговита критика, само че от подправен профил, под личната си марка джин Aviation Gin в Amazon. Звездата на " Дедпул " е притежател на марката Aviation Gin от февруари 2018 година Той взема решение да влага в продукта, тъй като е доста впечатлен от усета му.

С подправения си профил в Amazon, Райън Рейнолдс в действителност споделя занимателна история за това какво може да се случи, откакто някой пие прекалено много от неговия джин.

" Направо се влюбих в това ревю на Aviation Gin, което ми изпратиха, изключително откакто аз го написах ", написа Рейнолдс в Twitter, дружно със скрийншот на коментара от подправения си профил в Amazon.

I loved this review of Aviation Gin someone sent me after I wrote it. pic.twitter.com/YZN4KI0ATD
— Ryan Reynolds (@VancityReynolds) 22 юни 2019 година
Рейнолдс написа рецензията под псевдонима Champ Nightengale и естествено дава на джина си пет звезди.

" Обичам този артикул... НО... ", е озаглавена занимателната история на артиста. Тя стартира с това по какъв начин Champ Nightengale напълно неотдавна е опитал за първи път Aviation Gin и по какъв начин макар обстоятелството, че нормално подхожда скептично към марките алкохол на звездите, е решил да го опитва, тъй като е един от най-високо оценените джинове в миналото.

" Мразя го и го обичам ", написа Champ Nightengale и изяснява за какво. Той споделя, че го обича, тъй като джинът в действителност има изумителен усет и един от най-меките джинове, които е пробвал. Тъй като е ужасно впечатлен от продукта обаче, Champ Nightengale е пил в по-големи количества, което води и до началото на проблемите му.

Разказът на Рейнолдс/Champ Nightengale продължава аргументите да ненавижда джина, което е обвързвано с историята по какъв начин на идната заран Nightengale се пробва да събере парченцата мемоари от това какво се е случило предходната вечер.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Aviation American Gin (@aviationgin) на Мар 27, 2019 в 3:59 PDT

" Когато се разсъниха на идващия ден, загатнах на брачната половинка си Линда, че нощес би трябвало да е било същински ваучър, тъй като бях задремал с облеклата си. Дори обувките бяха на краката ми. Забелязах също, че в действителност е мъчно да видя ясно през прозореца Сиатъл. Отчасти поради яркото слънце (винаги съм бил сензитивен към светлината), само че и най-много тъй като не пребивавам в Сиатъл, а във Флорида.
 Райън Рейнолдс, Хю Джакман, Джейк Джиленхол и подигравките сред тримата
Как Райън Рейнолдс и Джейк Джиленхол се майтапят между тях

Тези двамата са въплъщение на най-хубави другари

" Може би също по този начин е значимо да отбележа, че до тази заран в никакъв случай не бях срещал някого на име Линда ", приключва рецензията си Рейнолдс/Champ Nightengale.

Няма потребност да загатваме, че почитателите на артиста незабавно оцениха шегата му и харесаха историята на подправения му воин.

Well played, bro. Well played. You are an excellent raconteur and an even better booze review writer.
— Mick D (@gmt_mick) 23 юни 2019 година
" Добре изиграно, брато. Добре изиграно ", написаха някои от феновете на Рейнолдс в Twitter.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР