Райън Рейнолдс определено е успешен актьор. Да, Оскари, Глобуси и

...
Райън Рейнолдс определено е успешен актьор. Да, Оскари, Глобуси и
Коментари Харесай

Ще инвестира ли Райън Рейнолдс в уелски футболен отбор

Райън Рейнолдс несъмнено е сполучлив артист. Да, Оскари, Глобуси и Емита липсват, само че пък филмите му се оказват извънредно печеливши.
 Райън Рейнолдс, Aviation Gin и фамозната сума, за която продаде джина си на Diageo
Мигът, в който Райън Рейнолдс завоюва 610 милиона

Който си го може, си го може

Спокойно можем да кажем, че е и сполучлив предприемач, тъй като преди няколко години закупи Aviation Gin, а преди месец го продаде за 610 милиона $. Това си доооста пари, които артистът несъмнено ще желае да влага някъде.

Според BBC, новата инвестиция на Рейнолдс може да бъде във футболен тим. Става дума за уелския Рексъм , който сега се състезава в пета дивизия и от 2011 година е благосъстоятелност на почитателите.
 Снимка 456606

А във въпросната инвестиция може да се включи и различен артист - Роб Макелхени ( " Слънчева Филаделфия " ).

Дори към този момент е било свикано заседание на членовете на борда, на което е извършено и гласоподаване, с цел да се разбере по какъв начин са настроени към опцията двама артисти да влагат в клуба.

95% от всички 1223 почитатели и членове на тръста, ръководещ Рексъм, са одобрили концепцията, а единствено 31 члена са били срещу. Това значи, че договаряния могат да се водят.
 Дуейн Джонсън, Райън Рейнолдс и кои са най-високоплатените артисти за 2020 година
Кой е кралят на Холивуд за 2020 година

Актьори за милиони

Смята се, че в случай че до договорка се стигне, в Рексъм могат да бъдат вложени 2 милиона паунда, което е голяма сума за клуб от ниските равнища на футбола. Към момента не е ясно за какво Рейнолдс е насочил вниманието си точно към Рексъм, само че пък се надяваме, че ще помогне на тима да се върне там, където му е мястото - в елита.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР