Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли са може би най-симпатичната двойка

...
Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли са може би най-симпатичната двойка
Коментари Харесай

Как са се запознали Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли са може би най-симпатичната двойка измежду известните персони, тъй като постоянно съумяват да прокарат възприятие за комизъм в връзките си.
 Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и шегата на артиста за деня на майката
Как Райън Рейнолдс се пошегува с Блейк Лайвли

Голям е шегобиец

На моменти даже са леко груби, само че несъмнено единствено от страни наподобява по този начин, тъй като двамата са си много щастливи, а и с целия този комизъм надали стопират да се смеят.

Рейнолдс гостува в подкаста SmartLess, където беседва с Джейсън Бейтман, Шон Хайс и Уил Арнет за връзката си с Блейк и по-точно за това по какъв начин са се срещнали.

С много цветущо изложение артистът споделя, че за първи път са се срещнали на снимачната площадка на " Зеления фенер ". Но е минала към година и половина преди да излязат на двойна среща, само че тогава са имали половинки.

Преди нещата да станат съществени двамата са поддържали контакт регулярно. Отношенията им към този момент минават на идващото равнище при едно пътешестване с трен до Бостън.

Рейнолдс се майтапи: " Просто я молех да спи с мен. " Но връзката им в действителност се е развила бързо, тъй като единствено след седмица Рейън Рейнолдс ѝ е споделил шеговито, че би трябвало да си купят къща. Което се е и случило.
 Райън Рейнолдс, депресията и за какво от дете е податлив към нея
Защо Райън Рейнолдс е податлив към меланхолия

И по какъв начин се оправя с казуса

От People напомнят, че Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс се ожениха през септември 2012 година и досега имат три деца.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР