Райън Грантъм е едва на 24 години, но едва ли

...
Райън Грантъм е едва на 24 години, но едва ли
Коментари Харесай

Кой е актьорът, планирал да убие канадския премиер

Райън Грантъм е едвам на 24 години, само че надали в бъдеще му предстоят благоприятни условия да развива кариера. Актьорът към този момент е наказан за убийството на майка си, а най-новото му нарушение е, че е възнамерявал да убие и канадския министър председател Джъстин Трюдо.
 Зара Фитиан, Виктор Марк и обвиняванията за полово принуждение над деца, поради които са наказани
Актрисата, която ще влезе в пандиза

Защо осъдиха Зара Фитиан и брачна половинка ѝ

В момента за Грантъм вървят чувания по делото, което ще дефинира какъв брой време ще би трябвало да лежи в пандиза, преди да може да изиска условно освобождение.

За закононарушението, осъществено над 64-годишната му майка, е наказан на ликвидиране от втора степен. Това значи, че може да остане зад решетките до живот, а срокът на условно освобождение варира сред 10 и 25 години.

През 2020 година младият артист прострелва майка си Барбара Уайт в главата, до момента в който е свирела на пиано, написа CBC.

По изключително нечовечен метод е осъществено закононарушението и това кара управляващите да изследват психологичното положение на Грантъм.

Според съда е репетирал убийството, а по време на действието е снимал видеа. Дори има и фрагменти, в които най-после признава, че самият той го е направил, показвайки тялото.

И още на идващия ден е взел със себе си три заредени огнестрелни оръжия, дузина коктейли " Молотов ", принадлежности за къмпингуване и упътвания до дома на семейство Трюдо.
 Снимка 578291

Така и обаче не стига до къщата, а се предава в полицията и признава, че е желал да убие канадския министър председател.

Извадки от дневника на Грантъм също удостоверяват желанието му.

В психиатричните отчети, на които се базира прокуратурата, артистът е прекосявал през тежки интервали на клинична меланхолия до момента в който е възнамерявал убийствата. Тревожно е и, че е имал и самоубийствени мисли, написа CBC.
 Лари Насар, националният тим по гимнастика на Съединени американски щати и за какво 90 дами съдят ФБР
Какво накара 90 дами да съдят ФБР

Говорим за 1 милиард $

За кариерата си в киното до момента, Грантъм е взел участие в надалеч не безизвестни продукции. Сред тях са филмът " Сделката на лекар Парнасъс ", както и хитовите сериали " Свръхестествено " и " Ривърдейл ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР