Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но

...
Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но
Коментари Харесай

Райън Гослинг бил подвластен на църква като Том Круз, за щастие се измъкнал

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но сходно на Катрин Хейгъл, Дерек и Джулиан Хаф и Ейми Адамс, мормонското му образование оказа огромно въздействие върху живота му – личната му майка даже един път призна, че е бил учтив като „ набожен маниак “.



Райън Гослинг със фамилията му

Наскоро вярата му още веднъж стана тематика на полемика, когато някогашен член на ултрастрогата вяра цитира Гослинг като образец за човек, който има „ лице на мормон “.

Много преди да се трансформира в обичаната ни сензация, преди да играе ролята на Кен в „ Барби “ на Марго Роби, 43-годишният Гослинг е отгледан в дребен град в Канада от родителите Дона и Томас, които са предани почитатели на Църквата на Исус Христос от последните дни, известна още като мормонската черква.

Баща му и чичо му работили в локалната хартиена фабрика в Корнуол, Онтарио, и възпитаникът на Клуба на Мики Маус призна, че е „ учтив много религиозно “ и вярата на фамилията му е проникнала във всяка част от живота им.

" Майка ми го признава. Тя споделя: „ Ти си отгледан от набожен маниак “. Сега тя е друга, само че по това време това беше част от всичко - какво ядяха, по какъв начин мислеха... ", сподели той пред The Guardian през 2007 година

Повече проблясъци от детството на Гослинг се появиха, когато през 2012 година още веднъж се появи видео на него по какъв начин пее на мормонско шоу за гении в Корнуол, Онтарио.

10-годишният Гослинг извършва на шлагера на Пърси Следдж от 1966 година When A Man Loves A Woman, който се възроди през 90-те, с кавъра на Майкъл Болтън.

Изгряващата звезда носи червено-синьо копринено копче и необятни панталони, до момента в който извършва песента, преди да се причисли към него сестра му Манди за по-оптимистична танцова част.

Човекът, чието семейство снима фрагментите, Гари Салдивия, става член в същата черква като Гослинг.



" Той обичаше да играе баскетбол във вътрешното едностранно игрище в църквата “, сподели пред Yahoo Салдивия, който откри прашната остаряла лента, до момента в който сортираше движимостите на фамилията си. "

„ И той постоянно носеше със себе си дъвка за мехурчета и ми даваше малко. “

Религиозният генезис на Гослинг също му повлиява, с цел да получи основната роля във „ Вярващият “ от 2002 година, филм за евреин, който развива антисемитска философия.

Режисьорът Хенри Бийн сподели по време на излизането на кино лентата, че привлекателността на избора на Гослинг е, че „ той знае какво е вяра “.

„ Помислих си, „ Трябва да избера еврейско дете “, само че открих, че когато се явих на прослушване, еврейските деца не знаеха доста повече от всеки различен “, изясни режисьорът на Nerve.



Райън Гослинг и Бритни Спиърс като деца

" Райън разбираше нещо от религията. Мормонизмът е доста придирчив и ви изолира, както ви изолира юдаизма. И той вдяваше всичко това. "

Въпреки мормонското си образование, Райън е ясно, че в никакъв случай не се е считал за член на църквата.

Той сподели пред The Village Voice през 2002 година, че се разпознава като „ набожен, само че неденоминационен “.

„ Родителите ми бяха повече мормони от мен, само че това ми оказа помощ да схвана. Виждам щастливи са майка ми и сестра ми и мисля, че е красиво “, сподели Гослинг.



Гослинг със сестра си и майка си

„ Може би съм прекомерно себелюбив или изпитвам завист на тяхното примирение – че някой може да каже, да, няма смисъл, само че все пак ще допускам. “

Актьорът, който е женен за друга холивудска звезда Ева Мендес, повтори възприятията си пред Beliefnet и сподели, че не усеща напън да продължи да следва ученията на мормонската черква.

„ Израснах като мормон. Аз в действителност не бях мормон, родителите ми бяха. Майка ми беше в действителност готина. Тя сподели: „ Това е вид, само че това не е единственият вид. Това е концепция, само че това не е единствената концепция. Трябва да намериш своята истина “, сподели той.

„ Никога не бих могъл да се разпознавам с него. Има хубави неща в ходенето на черква. Да бъда мормон ме социализира в ранна възраст. Трябва да се молите обществено, да се ръкувате доста, да говорите обществено, да пеете в черква и сходни неща. Определено ми остана. “

По-рано някогашните мормони Алиса Гренфел и Даяна Рагсдейл са говорили за строгите правила, които църквата има за своите членове, които включват възбрана на алкохол или кафе, възбрана на секс преди брака и възбрана за носене на открити облекла.

35-годишната звезда от Footloose Джулиан сподели, че когато е пристигнала в Холивуд, е имала проблеми да се приспособи и да разбере коя е, откакто е била отгледана в такава ограничаваща среда.

Говорейки за детството си в предградията на Юта, тя сподели на New York Post през 2013 година да си част от църквата значи „ без секс преди брака, без пиянство, без кофеин, без пушене, без псувни, без филми за +18 “.

„ Сега не мисля, че ще ме дефинира коя съм, в случай че съм в хотел Chateau Marmont на чаша вино “, добави Джулиан.

" Беше мъчно, тъй като когато дойдох хората ме мислеха за извънземна. "

„ Хората желаеха да знаят за мен и за какво не правех нещата, които те правеха. Но в този момент всичко отиде по дяволите! “.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР